U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Overvaldetectie

 

Kosten: Amicimi inclusief meldkamer voor € 99,00 per jaar. Aanschaf draadloze knop € 29,00

 

Bestel knopBestel knop

 

 

 

Alleen naar huis lopen na een avond uit, op zoek naar uw auto op een verlaten parkeerterrein, pendelen buiten de spits of op huisbezoek bij een onbekende. Niks bijzonders, alleen dat ongemakkelijke gevoel, het overkomt ons allemaal. Wordt u lastiggevallen of is er een andere noodsituaties, met één druk op de knop is er een verbinding met meldkamer uw locatie en gegevens zijn direct beschikbaar voor hulpdiensten. Met de discrete alarmknop van Amicimi slaat u snel en eenvoudiger alarm. De alarmknop kort ingedrukt houden activeert de Amicimi app op uw telefoon en heeft u direct verbinding met de meldkamer. Het noodsignaal, samen met uw exacte locatie, uw persoonsgegevens en het omgevingsgeluid worden meteen doorgestuurd naar de meldkamer. Een medewerker belt u in eerste instantie direct. Als u de oproep niet beantwoordt, worden de hulpdiensten onmiddellijk gealarmeerd met de noodsituatie. Ondertussen blijft een medewerker uw situatie nauwgezet volgen. Kenmerken van de draadloze knop: Diverse kleuren, gewicht 10 gram, breedte 25 mm, lengte 62 mm, hoogte 9 mm.

 

Innovatie en trendy design

Tijdens de ontwikkeling van de Amicimi knop stonden twee zaken voorop, esthetiek en duurzaamheid. Het gevolg hiervan is dat de Amicimi knop de alarmknop is met de langste batterijduur op de markt, meer dan drie jaar. Daarnaast ziet de Amicimi knop er niet uit als een traditionele noodknop, maar als een trendy device zodat u aan uw omgeving laat zien dat u zelfverzekerd in het leven staat.