U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Terreinbeveiliging

Beschikt u over een terrein waar u geen ongenode gasten wenst toe te laten, dan heeft u de mogelijkheid om dit in een vroeg stadium te signaleren. Een terrein kan divers zijn, de grote, de omheining, de publiek toegankelijkheid maar ook glooiing en de obstakels zijn verschillend. Soms is de waarde van de goederen die aantrekkelijk zijn voor diefstal of speelt de privacy een grote rol. Ook het beschermen van personen tegen terreur verlangt een doordacht plan van aanpak. Technisch is er heel veel mogelijk als de dreiging groot is, maar ook een bouwplaats heeft aandacht nodig om de continuïteit niet in gevaar te brengen. In veel uiteenlopende situatie hebben wij ervaring, soms is een buitendetector met alarmverificatie voldoende om de schade te beperken. Maar ook een afrastering met grond-, radar-, infrarooddetectie met video observatie is een discipline die wij beheersen. Essentieel is de technische specifieke invulling met alle mogelijkheden die voor het succes van de gestelde doelen het verschil gaan maken.

 

Onze adviseurs zullen samen met u, uit ons brede leveringspakket de juiste oplossing samenstellen. Maakt u hiervoor vrijblijvend een afspraak, wij zijn 24 uur bereikbaar op telefoonnummer 0299 606070