Powerseries NEO inbraakdetectie

Deze hybride oplossing kent geen beperking als digitale alleskunner. Het systeem is volledig ontwikkeld op basis van zeer veilig IP-verkeer en begeleidt u in het Nederlands of in iedere andere gewenste taal. De functionaliteit staat voorop maar het uiterlijk is hieraan niet ondergeschikt en pas in iedere omgeving. Het robuuste en professionele uiterlijk van de hoogkwalitatieve onderdelen is echt uniek. Als professioneel beveiligingsbedrijf gaan we voor een juiste prijs en kwaliteit waarmee wij onze klanten een oplossing kunnen bieden. DSC komt in tweeënvijftig landen uitsluitend via de vakhandel bij de afnemers. Het hart van het systeem is hybride, dit staat voor een volledige range van draadloze producten die gecombineerd kunnen worden met bekabelde onderdelen. Hierdoor is het systeem ook uitermate geschikt als vervanging of uitbreiding van uw huidige inbraakdetectiesysteem. De geïntegreerde camera in de ruimtelijk werkende detectie zorgt zowel binnen en buiten voor een directe video weergave van een incident. Deze videobeelden kunt u in onze App in de Cloud direct beoordelen. Indien nodig of als de situatie dit vereist worden de beelden te verificatie ook naar de meldkamer verzonden. De besturing via deze App is een veilige beheertool voor uw beveiligingssysteem. De onderstaande productvideo geeft een indruk van het toepassingsgebied, graag lichten wij de mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek.

Video: Engels gesproken maar de bediendelen zijn in iedere gewenste taal te programmeren. 

NOX systems

NOX is een revolutionair safety & security managementsysteem dat een complete integratie biedt van inbraakdetectie, toegangscontrole, videobewaking, rookmelders, gebouwbeheersysteem, klimaatbeheersing en ieder ander systeem. NOX combineert de hoogste graad van beveiliging en bewaking met optimale gebruiksvriendelijkheid. Met één druk op de knop kunt u alle gekoppelde systemen aansturen.

Video: Engels gesproken maar de bediendelen zijn in iedere gewenste taal te programmeren.  

EVVA Toegangsbeheersing

Met de digitale ontwikkelingen, verandert onze sociale wereld. EVVA heeft een bijzonder flexibel concept ontwikkeld voor het openen en beheren van deuren in woningen en bedrijven. Of het nu gaat om wooncomfort, flexibele toegang voor zorgverleners aan huis of het op afstand beheren van uw recreatiewoning. Maar ook in bedrijven is dit de oplossing voor toegangverlening met beheer op afstand en rapportage van openingen en sluitingen. EVVA kan het allemaal