Alarmverificatie

Inbraakdetectie 

Inbraakdetectie, vaak alarmsysteem genoemd, is een elektronische maatregel die uit verschillende onderdelen is opgebouwd. De voornaamste doelstelling is hierbij om ongeautoriseerd aanwezigheid van personen in gebouwen of op terreinen te detecteren. Aan deze detectie is een signalering gekoppeld die kenbaar maakt dat er een afwijking plaatsvindt die ongewenst is. De meest bekende signalering hierbij zijn een flitslicht en de sirenes maar ook een hypermoderne meldkamer kan deze taak op zich nemen. Nadat er detectie heeft plaatsgevonden moet er actie worden ondernomen, eigenlijk kan worden gesteld dat de preventie heeft gefaald en de repressie het overneemt. De repressie moet goed zijn georganiseerd om de gevolgschade te beperken. De inbraakdetectie moet dan ook van zeer goede kwaliteit zijn om onnodige acties te voorkomen. Hierbij is samenhang van vakmanschap en de juiste producten van essentieel belang.

Specifiek is de toepassing van inbraakdetectie met de alarmverificatie, die direct op uw smartphone de beelden toont van de locatie van het inbraakalarm. Op de pagina alarmverificatie vindt u meer informatie over deze innovatieve toevoeging aan uw inbraakdetectie.

NOX systems totaal gebouwbeheer

Voor de combinatie en integratie van alle mogelijke systemen zijn wij dealer van het gebouwbeheersysteem NOX. Dit systeem biedt in complexe omgevingen een oplossing waarbij de beveiliging van levensbelang kan zijn. En waarbij de schade bij een calamiteit aannemelijk is voorziet NOX in een goed overzicht en een groot aantal mogelijkheden. Wij hebben in veschillende omstandigheden het risicomanagement geminimaliseerd naar een eenvoudige klik met de muis in een beeldscherm. Met enige trots mogen we dan ook stellen dat wij als NOX dealer behoren tot een selectieve groep van specialisten.

Certificeringen

Wij werken als Borg gecertificeerd beveiligingsbedrijf met de Verbeterde Risicoklasse-indeling (V.R.K.I). Deze aanpak garandeert een certificeerbare uitvoering van de beveiligingsmaatregelen. Onze adviseurs zullen samen met u, uit ons brede leveringspakket de juiste oplossing samenstellen. Maakt u hiervoor vrijblijvend een afspraak, wij zijn 24 uur bereikbaar op telefoonnummer  0299 606070