SRS Beveiliging is een Borg gecertificeerd beveiligingsbedrijf en kan in de hoogste klasse volgens de V.R.K.I. (vernieuwde risicoklasseindeling) uw alarminstallatie opleveren. Ook zijn wij een gecertificeerd (B.M.I.) Brandmeldinstallateur en Onderhoudsbedrijf.

Onze leveringen
Wij leveren een uitgebreid pakket aan elektronische en bouwkundige beveiligingsmaatregelen. Deze vinden toepassing in de professionele bescherming tegen criminaliteit en calamiteiten, ten behoeve van bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen en particuliere. Wij hebben de oplossingen voor uw beveiligingsvraagstuk. Een risicoanalyse die uitgewerkt wordt in een overzichtelijk beveiligingsplan geeft u een duidelijk inzicht van de investeringen die nodig zijn.

Onze specialisatie
Elektronische inbraakdetectie met of zonder alarmverificatie, overvalsignalering, meldkamerdiensten (P.A.C.), bewakingsdienst (N.D.), inbraakwerend hang- en sluitwerk, elektronische en mechanische toegangscontrole, camerasystemen (C.C.T.V), mistmachines, rolluiken en brandmeldinstallaties en het onderhoud van al deze diensten.

Service en onderhoud
Beveiliging is onderdeel geworden van uw bedrijfsvoering en privéleven, hierdoor laat u eigendommen en bedrijfsprocessen beschermd achter. Deze bescherming moet optimaal blijven functioneren, hiervoor hebben wij ons serviceteam die u 7 dagen rond de klok bijstaat. Een team van zeer gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers regelen alles van de installatie tot en met de dienstverlening. Ons serviceteam is de afgelopen tientallen jaren de fundering van ons bedrijf en zij blijven dan ook uw contactpersoon voor uw veiligheid. Onze service stopt niet bij de levering maar wij blijven betrokken bij uw beveiligingszorg.

Kwaliteit
Onze producten worden geleverd door Nederlandse distributeurs, hierdoor zijn de lijnen kort en producten voorzien van de noodzakelijke Nederlandse keuringen en handleidingen. De garantie voor zeer goede kwaliteit is hierdoor gewaarborgd.